Zelf uw website maken?

Het kan, echter vormgeving van een website kan behoorlijk ingewikkeld worden. De huisstijl en of kleurgebruik en sfeer van het bedrijf zal terug moeten komen. Kiezen voor een standaard kant & klaar website is dan meestal geen optie. De vele mogelijkheden maken dat u het overzicht makkelijk kunt verliezen. Voldoet uw zelf gemaakte website aan de criteria van goede weergave in diverse browsers? Een ontwerp kan verkeerd weergegeven worden of erger… Je kan onbereikbaar worden op internet of amateuristisch overkomen. Dat is jammer.

Full service

Bij collook kunt u ook terecht voor uw hosting en uw domein aanvraag of complete website. Wij verzorgen indien u dat wenst het hele traject.
Wilt u zelf de inhoud van uw site bijwerken? Wij maken voor uw website gebruik van WordPress Open Source. Met dit Content Management Systeem bespaard u veel aan kosten. Wij kunnen het onderhoud en het beheer van uw website verzorgen waarbij ook een webwinkel tot de mogelijkheden behoort.

Domeinnaam

Een domeinnaam is het internetadres dat naar een website op een server verwijst. Een domeinextensie is het stukje achter de punt van een domeinnaam. Dit verwijst naar een landcode, zoals .nl of een generieke aanduiding zoals .com of .org. Een eigen domeinnaam registreren is belangrijk omdat u uiteraard goed gevonden wilt worden op het internet. Met een eigen domeinnaam heeft u niet alleen een uniek internetadres voor uw website, maar kunt u met onze webhosting ook onbeperkt uw eigen e-mailadressen aanmaken en gebruiken.

Weke Hosting bieden wij?

Wij bieden Shared hosting. Dit houdt in dat u een deel van een server huurt voor uw website of webshop en het beheer van de server, het besturingssysteem, backups, beveiliging enz. aan ons over laat. Deze servers worden beheerd door een team van specialisten en bieden 24×7 een stabiele, en veilige omgeving voor uw website.
Shared Hosting is een populaire keuze voor webhosting omdat het een zeer stabiele en gemakkelijk beheersbaar hosting platform biedt tegen zeer lage kosten.

Betrouwbare webhosting

U wilt een domeinnaam registreren en bent op zoek naar een betrouwbare webhost voor uw website. U wilt een eerlijke prijs, liefst zo voordelig mogelijk, maar wilt niet inboeten op kwaliteit. Stabiliteit en continuïteit zijn belangrijk voor u, maar ook moet de veiligheid in orde zijn. U wilt goede spamfilters op uw e-mail en u wilt niet dat door u verstuurde e-mail in spamfolders van uw ontvangers terecht komt. Uw bezoekers en potentiële klanten wilt u niet laten afhaken door een slecht functionerende website. Het is namelijk uw visitekaartje. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!