Inspelen op de markt

Er  zijn veel kleine bedrijfjes en zzp’ers, zoals collook die als grafische vormgevers diensten aanbieden, Door de drukkerij branche te kennen zal er altijd een juiste partner gevonden worden die aan de gestelde eisen kan voldoen. Soms gaat het vooral om een lage prijs maar vaak zijn er meer wensen. Bij collook staan de wensen van de klant voorop en collook zal deze wensen vertalen naar de juiste en meest geschikte werkwijze.
Door gebruik te maken van de grotere drukkerijen, die geautomatiseerd zoveel mogelijk drukwerkopdrachten combineert en op elkaar afstemt zal er altijd een laagst mogelijke prijs geboden kunnen worden.
collook is uw deskundige partner die zaken voor u op elkaar afstemt.

Herkenbaarheid van uw onderneming

Drukwerk is een grafisch product wat bij uitstek een juiste vormgeving moet hebben.
Kleurgebruik, papierkeuze, verschijningsvorm, het moet allemaal vooraf bepaald worden.
Mag het er glossy en luxe uitzien of juist naturel en basic.
collook kent de mogelijkheden en laat uw wensen tot uiting komen. Het moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf zodat uw klanten direct kunnen zien en voelen of uw bedrijf bij hen past.
Als zelfstandig ontwerper, onafhankelijk van drukker of leverancier, kan voor iedere opdracht bekeken worden wat financieel en technisch de beste keuze is. Drukwerk in vier kleuren, of uitgevoerd in steunkleuren, of printen. het kan allemaal. Bent u zover dan staan zijn wij voor u klaar.

Geboortekaartjes

Wilt u geboortekaartjes helemaal naar eigen ontwerp? U bespreekt al uw wensen met collook en zij gaan daar mee aan de slag.
Als het digitale ontwerp helemaal naar uw zin is ontvangt zonder extra kosten u een echte proefdruk.
U kunt vooraf de bijpassende envelopjes ontvangen zodat deze vooraf beschreven kunnen worden.
Daarna is het alléén nog wachten op het moment dat uw kindje ter wereld komt.
U geeft de geboortegegevens door en binnen twee dagen heeft u de kaartjes in huis.

Visitekaartjes

Uw eigen visitekaartjes, handig voor bij sollicitatie of als u werkt als zzp-er. Uw maakt een professionele indruk en bent snel terug te vinden als men u nodig heeft.